Megbízhatóság alacsony áron


Egy valódi "Christ" – de kedvezőbb áron! A legkedvezőbb árú LEANUS belépő szintű gépjárműmosó berendezésnél sem kötünk kompromisszumokat a minőségre vagy az alkatrészekre vonatkozóan. Az alkotóelemeket Európában gyártják, és a berendezést – összes többi mosóberendezésünkhöz hasonlóan – 100%-ban a Christ üzemekben szerelik össze. A LEANUS esetében nincsenek olcsó alkotóelemek vagy spórolás, ami a minőség rovására menne! Helyette a leglényegesebb funkciókra csökkentett, rendkívül megbízható gépről van szó.

 

Minden egyes LEANUS berendezést a Christ európai munkatársai szerelnek össze a megszokott minőségi szabványoknak megfelelően. Az alacsony ár a nagy fokú szabványosításnak és a legmodernebb technológiákról való lemondásnak köszönhető. A berendezés ezáltal könnyen telepíthető és tartható karban, még azokon a helyeken is, ahol nincs a közelben szerviztechnikus.

 

Már az alapmodell is tartalmazza a használt- és frissvíz-csatlakozót, szárazfutás elleni védelmet, billenésbiztosítást, valamint LED-es behajtásengedélyező lámpákat. A tápszivattyú és a nagynyomású szivattyúk beépíthetők a gépbe, így lehetővé teszik a műszaki helyiség teljes kihagyását, valamint a gyors szerelést és üzembe helyezést. A LEANUS azokat az ügyfeleket célozza meg, akik kedvező áron vágynak egyszerű mosásra.

Memóriavezérlés

A kefés mosásnál a tetőhenger pontosan rögzíti és elmenti a jármű körvonalát. Az ezt követő szárítási eljárás során a tetőszárító pontosan követi a korábban rögzített körvonalat. Ha a köztes időben elmozdult a jármű, egy biztonsági fénysorompó megbízhatóan akadályozza meg a jármű sérülését.

Egyszerű és hatékony

Belépő szintű modellről van szó, így ennél a berendezésnél különösen nagy hangsúlyt fektettünk az egyszerű telepítésre és javításra, amely akkor is elvégezhető, ha épp nincs a közelben szakember. Mivel mind a normál tápszivattyú, mind a nagynyomású szivattyú integrálva van a berendezésbe, nincs szükség vezetékek bonyolult fektetésére.

Vonzó formatervezés

Egy olcsóbb gépjárműmosó berendezésnek is jól kell kinéznie, és az alacsonyabb ár nem indokolja, hogy lemondjunk az átgondolt formatervezésről. A standard LEANUS berendezés vonzó kék és narancs színű, kiegészítőként azonban a Christ Wash Systems színpalettájának összes színe választható. Természetesen a berendezés teljesen burkolt.

A legfontosabb műszaki adatok

Kategória

Standard

Kapacitás / hónap

legfeljebb 800 mosás

Meghajtás

Standard meghajtás

Formatervezés

Fix

Egyéni színezés

Előmosás

Aktivhab

Konzerválás

Szárítószer

Viaszbevonás

A töltőállomás felszereltsége és egyebek

A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.

Tovább a Christ Car Wash áruházhoz »

Finanszírozás


A megfelelő finanszírozási modellt kínáljuk az Ön számára! Ugyanilyen fontos a személyre szabott finanszírozási modell, amely megfelelő az Ön különleges igényeinek. A finanszírozási szolgáltatások területén hosszú évek óta az MMV Leasing a partnerünk. Együttműködő partnerünk piacvezetőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen ágazatban.


Teljes amortizációs lízing


TELJES AMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt teljesen amortizálódnak.


Részamortizációs lízing


RÉSZAMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt csak részben amortizálódnak.


Lízingelés


RÉSZLETFIZETÉS

Ezen szerződéstípusnál a lízingbeadó részletfizetéssel adja el a lízingtárgyat a lízingbevevőnek. A lízingtárgy tulajdonjoga csak a teljes kifizetés után ruházódik át automatikusan a lízingbevevőre.

Multimédia

Szakértői csapatunk várja kérdéseit

 

Stefan Schwarzer

A gépjárműmosó berendezések
értékesítési igazgatója

"Az árbevétel egyet jelent az ügyfelek tapsával" 

Idézet Prof. Götz W. Wernertől, a dm-drogerie markt alapítójától és tulajdonosától

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - általában

captcha