SKYWING - önkiszolgáló autómosó berendezés

SKYWING – az innovatív formatervezés és a tökéletes kezelés szimbiózisa


A nagy méret, a fény és az átláthatóság gondoskodik a mosás élményéről. A beálló megnövelt, 5100 mm-es mérete nagy munkaterületet kínál az ügyfelek számára a jármű körül. Itt figyelembe vettük, hogy a járművek folyamatosan egyre szélesebbek lesznek. Az acélszerkezet formatervezése a repülőgépszárnyakra emlékeztető tetőszerkezettel vonzó és hívogató benyomást kelt az autómosó ügyfeleiben. A gazdaságos Christ ellátástechnikával kombinálva optimalizált üzemelési költségekkel célozhatók meg a legjobb mosási eredmények. Ezzel az előnnyel mindenki jól jár – az üzemeltető, az autómosó ügyfelei és a környezet is.
 

SKYWING – a mosás élménye áll a középpontban

A beálló 3100 mm-es áthajtási magasságával és 5100 mm-es szélességével minden igényt kielégít. Az acélszerkezet előrefelé haladó be- és kihajtást (áthajtás) tesz lehetővé. Annak érdekében, hogy sok természetes fény jusson a mosóterületre, a tetőszerkezet fényvisszaverő és ívelt formában készült. A beálló oldalsó válaszfalai szendvicspaneles elemekből vagy egyrétegű biztonsági üvegből készülhetnek. Különösen az üvegből készült válaszfalas kialakítás gondoskodik plusz átláthatóságról és kellemes hangulatról.

Az XXL habbal öröm a mosás!

Friss illat és vastag hab – és a tudat, hogy alaposan elláthatja a szennyeződés baját. Az XXL hab az erre a célra kifejlesztett habszóró lándzsával hatékonyan hordható fel a járműre. Ezáltal a járműre száradt szennyeződés profi módon áztatható be és oldható le. A nagynyomású lándzsával könnyebben távolítható el a felgyülemlett szennyeződés. A különálló, speciális habszóró lándzsa használatával tökéletes habkép hozható létre, és csökkenthető a vegyszerfogyasztás. Ha a Christ XXL habszóró berendezésbe fektet, az üzemeltetőnek magasabb átlagos mosási díjra és a teljes befektetés gyorsabb amortizációjára van lehetősége.


Nem csak a környezetet, hanem
az Ön pénztárcáját is kíméljük

 

Takarékosság a fűtési költségek terén

Akár 25 %-nyi megtakarított fűtőközeg az energiatakarékos kondenzációs technológia használatának köszönhetően.

További megtakarítási lehetőség, ha a vízmelegítéshez napkollektorokat használ.

Víztakarékosság

Akár 80 %-nyi megtakarított friss víz a forró viasz és fényesítés mosóprogramoknál a szériatartozéknak számító Christ alacsony nyomású felhordási folyamatoknak köszönhetően.

Áramtakarékosság

Akár 45 %-nyi megtakarítás a nagynyomású tápegységek áramcsatlakozóinál.

A nagynyomású tápegységek hosszabb élettartama és a lassú futásnak köszönhetően nyugodtabb működés.

Pluszban extra tartozékként kapható frekvenciaátalakítóval kombinálható.

Formatervezés

Változó

Egyéni színezés

Egyéni mennyezetkialakítás

-

Vegyszer-takarékosság

Akár 80 %-nyi megtakarított forró viasz és regeneráló só a forró viasz és fényesítés mosóprogramoknál a szériatartozéknak számító Christ alacsony nyomású felhordási folyamatoknak köszönhetően.


A töltőállomás felszereltsége és egyebek

A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.

Tovább a Christ Car Wash áruházhoz »


Szakértői csapatunk várja kérdéseit


Admir Šabović

Az önkiszolgáló autómosó berendezések és mosóberendezés-vegyszerek
értékesítési igazgatója

"Az egyszerűség az érettségből fakad."
 idézet Friedrich Schillertől
 

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - általában

captcha