Széles és magas


CENTUS gépjárműmosó berendezésünk egy nagy teljesítményű, modern mosóberendezés, amely számos kiegészítő felszereléssel és különböző formatervezési változatokban kapható. Így jutányos áron kap olyan berendezés, amelyet kifejezetten az Ön felállítási helyéhez igazítunk.

 

Ezt a gépjárműmosó berendezést az autószalonok, gépjárműjavító üzemek, valamint töltőállomások különleges követelményeit figyelembe véve fejlesztettük ki. Az újszerű áramlástechnikával felszerelt CENTUS elsősorban teljesítményével hódít. Az egyedülálló DIVO tetőventilátor-szolgáltatás alapját a nagy levegőtérfogat és a csökkentett áramfogyasztás képezi.

 

A CENTUS extra tartozékként 2,70 m áthaladási szélességgel és 2,00 m oldalsó szárítási magassággal kapható, és ebben a konfigurációban a legjobb választás kisteherautók és furgonok számára. A CENTUS alkalmazási helyei közé tartoznak az autószalonok, műhelyek, flottaszervizek és kicsi töltőállomások.

Kijelzőrendszerek

Az oldalt elhelyezett behajtásengedélyező lámpa pontos visszajelzést ad arról, hogy a jármű helyesen van-e pozicionálva a berendezésben. Ezenkívül extra tartozékként kapható piktogramok tájékoztathatják az ügyfeleket a mosóprogram előrehaladásáról, és szabad berendezés esetén fényeffektusokkal vonhatják jobban magukra a figyelmet.

Kerékmosás

A csillogó felnik és tiszta abroncsok manapság már sok ügyfél számára magától értetődőek. A Christ speciális kefés kerékmosókat, valamint nagynyomású kerékmosót és speciális vegyszerfúvókákat is kínál a felnik előmosásához.

Tetőszárító légáramtereléssel

A két nagy teljesítményű motorral felszerelt tetőszárító számítógép által vezérelve követi a jármű körvonalát, és így nagyon jó szárítási eredményt céloz meg. Ezenkívül az extra tartozékként kapható légáramtereléssel +/- 30°-ban terelhető a légáram, és így a csapott hátaknál és kisáruszállítóknál is kiváló szárítási eredmény érhető el.

A legfontosabb műszaki adatok

 

Kategória

Classic

Kapacitás / hónap

legfeljebb 1200 mosás

Meghajtás

Standard meghajtás

Formatervezés

Változó

Egyéni színezés

Előmosás

Aktivhab

Kerékabroncs permetező berendezés

Idényvegyszerek

Konzerválás

Szárítószer

Viaszbevonás

Különleges viasz (víz)

PROTECT SHINE Xpress

A töltőállomás felszereltsége és egyebek

A járműmosó megfelelősége a mosási tartozékokon áll vagy bukik. Aki kiváló minőségű mosóeszközöket használ, optimális és karcmentes autómosásra számíthat. Áruházunkban minden szükséges tartozékot megtalál a mosóvödörtől a lakkszárító kendőig.

Tovább a Christ Car Wash áruházhoz »

Finanszírozás


A megfelelő finanszírozási modellt kínáljuk az Ön számára! Ugyanilyen fontos a személyre szabott finanszírozási modell, amely megfelelő az Ön különleges igényeinek. A finanszírozási szolgáltatások területén hosszú évek óta az MMV Leasing a partnerünk. Együttműködő partnerünk piacvezetőként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen ágazatban.


Teljes amortizációs lízing


TELJES AMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt teljesen amortizálódnak.


Részamortizációs lízing


RÉSZAMORTIZÁCIÓ

A lízingtárgy beszerzési összköltségei a lízingszerződés érvényességi ideje alatt csak részben amortizálódnak.


Lízingelés


RÉSZLETFIZETÉS

Ezen szerződéstípusnál a lízingbeadó részletfizetéssel adja el a lízingtárgyat a lízingbevevőnek. A lízingtárgy tulajdonjoga csak a teljes kifizetés után ruházódik át automatikusan a lízingbevevőre.

Multimédia

Szakértői csapatunk várja kérdéseit

 

Stefan Schwarzer

A gépjárműmosó berendezések
értékesítési igazgatója

"Az árbevétel egyet jelent az ügyfelek tapsával"

Idézet Prof. Götz W. Wernertől, a dm-drogerie markt alapítójától és tulajdonosától

Kapcsolatfelvétel

Vizsgálat a termék - általában

captcha